Gjenerali amerikan i shqetësuar për Ballkanin: Rusia po punon aty

7:41 pm 08.03.18

 

Curtis Scaparrotti, gjeneral amerikan në Evropë, është shprehur i shqetësuar për ndikimin e Rusisë në rajonin e Ballkanit.

“Zona për të cilën jam i shqetësuar sot është Ballkani”, ka thënë ai.

“Rusia është duke punuar në Ballkan dhe ne në një far mënyre i kemi larguar sytë nga ajo zonë”.

“Ky është një rajon, në të cilin mund të kemi problem në të ardhmen”, ka thënë ai, transmeton Gazeta Express.

Scaparrotti i ka thënë Komitetit të Senatit sot se Shtetet e Bashkuara nuk kanë krijuar një përgjigje efektive për kërcënimet kibernetike të Rusisë.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM