Gesaffelstein ka ndarë një trailer të një kënge të ardhshme me bashkëpunëtorin e tij të shpeshtë, The Weeknd, titulluar ‘Lost In Fire’.

DJ francez, i cili ka punuar në këngët e Kanye West, përfshirë ‘Black Skinhead’, ka bashkëpunuar me artistin kanadez në një video dhe  pritet të publikohet në javën e ardhshme.

 

Në klipin e këngës, The Weeknd (Abel Tesfaye) dhe Gesaffelstein (Mike Lévy) janë ulur prapa në karrige.

Gesaffelstein më parë ka punuar me The Weeknd në ‘I was never there’ dhe ‘Hurt You’, e cila u shfaq në EP-në nga viti 2018 i solistit, ‘My Dear Melancholy’.