George Clooney do të bëhet baba?

7:33 pm 18.01.17

A do të bëhet më në fund George Clooney baba?

Sipas revistës InTouch, 38 vejçarja Amal Clooney është shtatëzënë. Madje, nëse i besohet këtij raportimi, ajo pret të sjellë në jetë dy fëmijë. Për më shumë, thuhet se janë një vajzë dhe një djalë.

Një burim i ka thënë revistës: “Amal është shtatëzënë me  binjakë: një djalë dhe një vajzë. Kur Geroge dhe Amal kuptuan që janë binjakë ata u befasuan, por edhe pak u frikësuan pasi të dy kishin thënë se një fëmijë mjafton. Por lajmi se bëhej fjalë për një djalë dhe një vajzë i bëri ata përsëri të gëzuar. Ndjehen se kanë rrokur një jackpot familjar.”

 

dyshja

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM