Future, Young Thug – ‘All da Smoke’

5:59 am 13.01.18

Future dhe Young Thug kanë shpërndarë videon për këngën ‘All da Smoke’, bashkëpunim i tyre për mixtape-in Super Slimey.

Klipi fillon me pjesë mjaft dramatike që tregojnë për jetën e fëmijëve në një shtëpi të përbashkët në Atlanta, aty ku jeta është mjaft e tensionuar dhe ku shfrytëzohen për të fituar para.

Future dhe Young Thug e nxorrën Super Slimey gjatë muajit tetor. Ky mixtape erdh pas dy albumeve nga Future gjatë vitit 2017, Future dhe Hndrxx, derisa për Young Thug është projekti i radhës pas atij solo Beautiful Thugger Girls dhe bashkëpunimit me producentin Carnage.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM