Furnizimi me tabela KS, edhe për pesë vite

6:43 pm 15.12.17

 

Edhe për pesë vite të tjera do të ketë furnizim me tabela KS për veturat që i duan ato.

Kështu ka thënë Bekim Hoxha nga Agjencia e Regjistrimit Civil gjatë mbledhjes së Komisionit Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së, transmeton gazeta Zëri.

Hoxha tregoi për afatin e targave KS, kur u pyet nga deputeti Rexhep Selimi se deri kur do të vazhdohet me to dhe me lejimin e qarkullimit me targa ilegale.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM