Frutat që duhet t’i largoni nëse dëshironi të humbisni peshë

6:56 pm 17.12.18

Humbja e peshës është njëra ndër sfidat më të mëdha, pasi trupi ynë mësohet që të ushqehet shpesh e në sasi të madhe.

Pjesa më e vështirë është mos konsumimi i disa ushqimeve që janë të shijshme për ne, por që i bëjnë dëm trupit tonë.

Përveç ushqimeve që kanë shumë kalori dhe yndyra jo të shëndetshme ekzistojnë edhe disa pemë që duhet patjetër të mos konsumohen.Image result for fruit

Këto pemë janë si pjeshkat, rrushi, avokadot, dardhat si dhe bananet.

këto nuk preferohet të konsumohen për shkak të sasisë së sheqerit që përmbajnë dhe disa prej tyre e dobësojnë sistemin e tretjes.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM