Franz Ferdinand – ‘Feel The Love Go’

5:54 pm 09.01.18

 

Franz Ferdinand ka lëshuar singlin ‘Feel The Love Go’.

Kënga është pjesë e albumit Always Ascending që del më 9 shkurt, dhe vjen pas këngës së parë që bendi kishte lëshuar muaj më parë dhe që mbante emrin e njëjtë si të albumit.

Albumi Always Ascending është i radhës pas atij të vitit 2013, Right Thoughts, Right Words, Right Action, dhe është albumi i parë që bendi realizon pas largimit të kitaristit Nick McCarthy.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM