Frankie Rose – ‘Trouble’ 

1:02 pm 15.06.17

 

Frankie Rose shumë shpejt nxjerr albumin e saj të ri, Cage Tropical.

Albumi përbëhet nga 10 këngë dhe del më 11 gusht.

Këngëtarja ka lëshuar këngën e parë nga ky album, ‘Trouble’. Në videon që mund ta shikoni më poshtë, paraqitet një numër telefoni përmes së cilit këngëtarja u ka bërë thirrje fansave që të tregojnë për eksperiencat e tyre “paranormale dhe me forca jashtëtokësore”.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM