Frank Turner i drejtohet Trumpit me këngën ‘Make America Great Again’

6:08 pm 09.04.18

 

Frank Turner ka shpërndarë videospotin për këngën ‘Make Amerikca Great Again’.

Kjo këngë është pjesë e albumit të ri Be More Kind të cilin këngëtari e nxjerr më 4 maj.

Kënga ‘Make America Great Again’ është përshkruar si një përgjigje ndaj gjuhës fyese të presidentit amerikan Donald Trump.

Turner shfaqet në video duke takuar banorë të Austin në Texas dhe duke i pyetur ata se cila është gjëja më e mirë nga vendi i tyre.

Këngëtari jep këilla se si presidenti Trump mund të ndryshoj për të mirë Amerikën: “duke i turpëruar racistët” dhe duke e kthyer përsëri “në modë dhembshurinë.”

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM