Fotoja e parë pa efekte kompjuteri e Chicagos, bebes së Kim Kardashian

7:46 pm 18.03.18

 

Kim Kardashian ka postuar fotografinë e vajzës së saj, Chicago, hera e parë që shfaq pamjen e tërë të fëmijës pa efekte të kompjuterit.

Kim dhe Kanye u bënë me fëmijën e tretë më 15 janar, dhe më pas bënë publike edhe emrin e fëmijës.

Më pas, Kim e kishte shpërndarë një foto të vajzës por duke i bërë disa efekte me kompjuter. Kjo e fundit, që mund ta shikoni më poshtë, është e paprekur nga efektet kompjuteri.

 

 

Kanye dhe Kim u martuan në vitin 2014. Gjatë vitit 2013 ata u bënë me vajzën e parë North ‘Nori’ West, dhe më pas në vitin 2015 sollën në jetë djalin Saint West.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM