Fotografitë që tregojnë realitetin e gangsterëve në Parisin e viteve 1990-ta  (foto)

8:03 am 02.03.17

Duke pozuar me armët dhe thikat e tyre, duke konsumuar drogë nëpër rrugët e qytetit, fotografitë e mëposhtme tregojnë për realitetin jetës së gangsterëve gjatë viteve 1990-ta në qytetin e Parisit.

Këto imazhe të jashtëzakonshme, nga kryeqyteti francez, janë kapur nga fotografi Yan Morvan dhe paraqiten në librin ‘Gangs Story’.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM