Fotografi që lartësojnë femrën nga skena punk e Australisë

7:40 pm 20.11.17

 

Liz Ham filloi të bëjë fotografi të femrave nga skena punk pasi ajo donte të kujtonte dhe të falënderonte këtë komunitet të shumëllojshëm që, sipas eksperiencës së saj, u tregua mikëpritës, përkrahës dhe çlirues për vajzat dhe gratë që bëjnë pjesë në te.

Tani, siç transmeton The Guardian, në librin e saj Punk Girls paraqiten më shumë se 100 portrete nga ky komunitet – përfshirë yje të muzikës rok, akitviste, artiste, perfromuese dhe muziciente.

Kështu, Ham dëshuron të lartësoj shumëllojshmërinë dhe sigurinë e këtyre akitvisteve jokonformiste nga skena underground e Australisë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM