Fotografët e rinjë japonez në element

7:55 am 09.11.15

Edhe në të kaluarën Japonia ka qenë vendi ku artistë të shumtë kanë arritur të mahnisin botën përmes paraqitjeve të tyre. Pjesë e gjithë krijmtarisë së këtij vendi  është edhe fotografia. Këtë e dëshmon edhe gjenerata e re e fotografëve të cilët së fundi kanë publikuar fotografi që prekin tema të ndryshme dhe mënyra se si ata i shohin gjërat shprehet përmes aparatit fotografik dhe e lë shikuesin të gjykojë se qfarë është trajtuar në secilën foto.

Supermoon Weekend (Photo: Mai Narita)

japan foto 1

 

From (Photo: Mai Narita)

 

 

jap 2

 

Plastic Flowers  (Photo: Kazuhito Tanaka)

jap 3

 

投稿者 菅井健也 (Photo: Kenya Sugai)

jap 4

 

Photons  (Photo: Taisuke Koyama)

jap 5

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM