‘Flower Of The Universe’, kënga e parë nga Sade në tetë vitet e fundit

9:24 pm 07.03.18

 

Është lëshuar kënga më e re nga Sade, e para që këngëtarja publikon në tetë vitet e fundit.

Kënga ‘Flower Of The Universe’ është pjesë e soundtrack-ut të filmit A Wrinkle In Time.

Sade e ka shkruar dhe është bashkëproducente e këngës, përkrah Ben Travers dhe Andrew Hale.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM