First Aid Kit – ‘Fireworks’

2:30 pm 04.12.17

 

Alternative/folk dyshja nga Suedia kanë lëshuar nje videospot mbështetur nga teksti i këngës (lyric video) për këngën ‘Fireworks’ që vjen nga albumi i ri Ruins.

Albumi Ruins del më 19 janar dhe kënga që mund ta dëgjoni më poshtë është e dyta që lëshohet nga ky album, pasi më herët ishte publikuar edhe ‘It’s a Shame’.

Në albumin e ri të First Aid Kit janë të përfshirë edhe Peter Buck nga R.E.M., McKenzie Smith nga Midlake dhe Glenn Kotche nga Wilco.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM