First Aid Kit – ‘Fireworks’

4:20 pm 05.01.18

 

Dyshja suedeze, First Aid Kit kanë lëshuar videospot për këngën ‘Fireworks’.

Në video parqaiten motrat Klara dhe Johanna Söderberg në stilin e viteve ’80-ta derisa shkojnë në maturën e shkollës së mesme.

Të dy këngëtaret paraqiten si rivale në videospotin që përcjell rritjen e tyre dhe kalimin nga adoleshenca në pjekuri.

Singli ‘Fireworks’ është pjesë e albumit Ruins që del më 19 janar.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM