Filmi ‘Home Sweet Home’ shpërblehet në Paris

2:43 pm 09.06.17

 

Filmi ‘Home Sweet Home’, me skenar të Zymber Kelmendit, është shpërblyer për skenarin më të mirë nga festivali ‘South East European Film Festival’ mbajtur në Paris.

Në këtë edicion të këtij filmi janë prezantuar filma nga shtetet: Maqedonia, Turqia, Mali i Zi, Kroacia, Kosova, Rumania, Sllovenia, Serbia, Bullgaria, Shqipëria, Greqia, Bosnja dhe Hercegovina, Qipro, Hungaria dhe Moldavia.

Kurse filmi më i mirë në këtë edicion ka dalë të jetë ai nga Maqedonia, transmeton KultPlus.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM