Fever Ray – ‘Mustn’t Hurry’

5:53 pm 05.11.17

 

Fever Ray, projekti solo i këngëtares Karin Dreijer nga bendi The Knife, ka shpërndarë videospotin për këngën ‘Mustn’t Hurry’.

Plunge është albumi i parë që Fever Ray nxjerr në tetë vitet e fundit.

Nga ky album, këngëtarja deri më tani ka lëshuar edhe videospot për këngët “Wanna Sip’ dhe ‘To the Moon and Back’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM