Festivali Lumiere ndriçon Londrën

7:04 am 22.01.18

 

Pjesë të njohura të Londrës janë ndriçuar përmes instalacioneve që kanë shënuar fillimin e festivalit katër-ditor Lumiere.

Punime nga artistë britanik dhe ndërkombëtarë janë vendosur në disa prej ndërtesave më të njohura në kryeqytetin anglez.

Më poshtë, shikoni raportin e Al Jazeera dhe disa foto nga ky edicion i festivalit Lumiere që filloj gjatë vikendit dhe zgjatë katër ditë.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM