Fëmijët e vërshojnë me pyetje të llojllojshme Liam Gallagherin (video)

2:21 pm 20.02.18

 

Një grup i fëmijëve është vizituar nga këngëtari Liam Gallagher me të cilin kanë pasur rastin të flasin për disa minuta.

Përgatitur nga mediumi Noisey, ish-frontmeni i Oasis vendoset përball pyetjeve të fëmijëve të cilët i bëjnë pyetje nga më të ndryshme këngëtarit.

Shikoni videon më poshtë, ku Liam përgjigjet pyetjeve për këngën më të mirë, vendin më të mirë, për vëllaun e tij Noel, dhe shumë të tjera.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM