Feist – ‘Century’

7:59 pm 17.07.17

 

Feist ka lëshuar video për këngën ‘Century’, një nga këngët e albumit të ri Pleasure.

Ky album arriti të jetë pejsë e listës së ngushtë për çmimet Polaris Music Prize, çmim të cilin këngëtarja e kishte fituar me albumin Metals nga viti 2011.

Arritja e albumit të ri është një njohje që i bëhet këngëtares për vazhdimin e rrugëtimit të saj kreativ, dhe jo lëshimit në rrymat komerciale.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM