Familja e parë transgjinore e Britanisë u abuzua nga interneti për shkak se kanë lënë djalin pesëvjeçar të bëhet vajzë

12:28 pm 14.01.19

Image result for greg rogers trans

Greg Rogers thotë se vajza Jayden, e cila ka lindur mashkull, është pranuar nga miqtë dhe mësuesit si vajzë, por u ngacmua në internet. Greg, 27 vjeçar, tha për Daily Record: “Ne kemi pasur njerëz që kanë thënë se po e përdorim Jayden për vëmendjen dhe se ajo thjesht dëshiron të jetë vajzë, sepse unë e kam ndërruar seksin.

“Është qesharake. Jayden nuk di asgjë për të kaluarën time. Ajo thjesht më njeh si baba. Ai shton: “Ata thonë se është mizore që ne lemë atë veshë fustan, por a nuk është më mizore të mos bëjmë asgjë kur ke një fëmijë që është kaq i vendosur që ajo është një vajzë?”

Partneri Jody, 21 vjeç, tha: “Punonjësit socialë gjithashtu mund të shohin se ne jemi kujdesur mirë për Jayden dhe ajo nuk ka shqetësime. Gjithçka që duam është që Jayden të jetë i lumtur dhe krenar për atë që është ajo, çfarëdo që të jetë.
Image result for greg rogers trans
Greg tha për Mail Sunday: “Ne nuk e kemi inkurajuar Jayden për ta bërë këtë, pavarësisht se çfarë mendojnë njerëzit dhe ne jemi të lënduar nga ky sugjerim”. Jayden filloi të jetonte si një vajzë gati një vit më parë, ajo filloi të veshte fustane dhe këmbëngulte që të kishte thonjtë e saj të lyer dhe të rriste flokët e gjata.

Ajo ka lindur me shurdhmëri të pjesshme – që do të thotë se Jayden luftoi për të komunikuar ndjenjat e saj. Por pas një operacioni për të korrigjuar dëgjimin e saj 11 muaj më parë Jayden menjëherë tha se ajo dëshironte ajo ishte një vajzë.

Greg tha se fjalët e saj të para që nga zhvillimi i fjalorit të saj ishin lutjet për të jetuar si femër. Ai tha: “Ajo zhvilloi vokabularin dhe menjëherë filloi të thoshte:” Unë e urrej veshjen e rrobave të djemve dhe gjithçka që është për djem”.

“Në fillim menduam se ishte ndoshta vetëm një fazë, por që nga ajo kohë ky vendim  ka qenë i qëndrueshëm. “Ajo është e bindur se ajo është një vajzë.”Image result for greg rogers trans

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM