Erykah Badu do stilizoj një show të modës në New York

3:10 pm 02.02.16

Edhe në të kaluarën këngëtarja kishte qenë pjesë e javës së modës në New York. Jo më larg në vitin 2014 në kampanjën e Givenchyt.

erykah

Tani, Erykah Badu do të kujdeset për stilizimin e spektaklit të Pyer Moss AW16. Ajo do të bashkojë kreativitetin me dizajnerin Kerby Jean-Raymond.

(Kerby dhe Unë) ishim një çift krijuar në parajsën e modës,” tha Badu.

Ne ndajmë një sy të njëjtë për të vërtetën, përmes artit. Edhe pse ndonjëherë me rrezik, ai qëndron në të vërtetën e tij. Dhe fuqia e kësaj të vërtete qëndron në besimin që ka për vizionin e tij. Unë jam inspiruar nga deklaratat e tija të sigurta që ai i bënë në këtë industri që di të jetë mjaft e ndyshueshme.”

kerby

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM