Erdogan ‘shumë shpejt’ me një vizitë në Kosovë

12:49 pm 14.07.17

 

Pas formimit të qeverisë, Kosovën mund ta vizitojë kryetari i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.

“Në Kosovë është në proces themelimi i Qeverisë, uroj që Kosova do të përparoj në ardhmërinë e saj dhe bashkë me miqtë e saj do të ketë pranë edhe Turqinë. Presidenti Thaçi vitin e kaluar ka qenë në Turqi dhe urojmë që në një afat shumë të shkurtër ta realizoj një vizitë edhe presidenti Erdogan në Kosovë. Pasi që të themelohet Qeveria urojmë që shumë shpejt të bëhet kjo vizitë” ka thënë ambsadorja turke në Kosovë, Kivilcim Kiliç, transmeton Zëri.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM