Engel: Vazhdimisht do ta keni përkrahjen e SHBA-ve

5:45 pm 19.11.17

 

Kongresmeni amerikan, Eliot Engel, i ka bërë një vizitë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe aty ka shprehur kënaqësinë që ka parë “shenjën Republika e Kosovës, dhe po shoh zgjedhjet demokratike.”

Engel tha se do të bëjë çdo gjë që shtetet tona të vazhdojnë bashkëpunimin, si dhe bëri të qartë që Kosova vazhdimisht do këtë përkrahjen e SHBA-vë dhe të tij veçanërisht, transmeton gazeta Zëri.

“Mund të llogaritni në mbështetjen time sepse isha këtu edhe para pavarësisë dhe jam edhe pas duke e parë zhvillimin tuaj, e di që do keni zgjedhje të mira dhe demokratike”, tha kongresmeni amerikan.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM