Eminem – ‘River’ (ft. Ed Sheeran)

5:33 pm 14.02.18

 

Eminem ka lëshuar videospotin për bashkëpunimin e tij me Ed Sheeran në këngën ‘River’.

Kënga është pjesë e albumit të nëntë të Eminem, ku gjithashtu ka bashkëpunime edhe me Alicia Keys, Kehlani dhe Beyonce.

Në videospotin e këngës ‘River’ paraqiten të dy këngëtarët, në skena të cilat tregojnë për rrëfime të lidhjeve.

“Ke mbaruar, nëse nuk ke elmentin e besimit” thotë në një pjesë Sheeran. Derisa Eminem thotë: “Jeta ime personale nuk është tamam një rrotë ndriquese”.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM