Ekonomistja nga Univerziteti i Cambridge zhvishet në mes të intervistës

1:52 pm 08.02.19


Dr Victoria Bateman, një ekonomiste dhe aktiviste anti-brexit e cila rregullisht jep leksione lakuriq, befasoi nikoqirin veteran të BBC radios, kur ajo u zhvesh dhe pastaj sfidoi Jacob Rees-Mogg në një debat për Brexitin pa rroba. Humphrys, i befasuar tha, ‘oh, unë shoh që jeni lakuriq’, e pastaj u tha dëgjuesve se Dr Bateman kishte fjalët ‘Brexit lë Britanine lakuriq’ të shkruar në gjoksin e saj.

Duke e komentuar slloganin nëpër trupin e saj gjatë intervistes, Dr Bateman tha: “Ka tri mesazhe të rëndësishme nga kjo, dhe e para është se Brexiti e lë ekonominë britanike të ekspozuar.”E dyta është se Brexit ka shërbyer për të zbuluar disa ndjenja kundër emigrantëve, që në duhet të jemi shumë të brengosur si një shoqëri, dhe së fundi, Brexit ekspozon dështimet e qeverisë së kaluar. Dështimet e qeverisë që lënë shumë njerëz të ndjejnë se nuk kanë asgjë për të humbur nga Brexit, sepse nuk kanë fare asgjë prapa vehtes. Shikoni videon këtu ‘/UrbanFm/

Dr Bateman, pictured, said that 21st century women are still judged on their bodies 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM