Ed Sheeran me videospot festiv për këngën ‘Perfect’ (video)

1:55 pm 09.11.17

 

Ed Sheeran ka nxjerr videospotin për këngën ‘Perfect’ që është pjesë e albumit ÷ (‘Divide’).

Videoja është realizuar në pjesët malore të mbuluara me botë në Hintertux të Austrisë dhe kështu përcjell tek shikuesi ndjesinë e festave të fundvitit.

Në video paraqitet edhe aktorja Zoey Deutch, derisa përcillet tregimi i të rënit në dashuri me vajzën e preferuar nga fëmijëria.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM