Ed Sheeran është më i dëgjuari për vitin 2017 në Spotify

7:48 pm 05.12.17

 

Platforma për dëgjimin e këngëve online, Spotify, ka publikuar klasifikimin vjetor që tregon këngëtarët dhe grupet që më së shumti janë dëgjuar gjatë vitit.

Për vitin 2017, këngëtari britanik Ed Sheeran gjendet në vendin e parë. Kënga e tij ‘Shape of You’ dhe albumi ‘÷’ janë dëgjuar më së shumti për këtë vit.

Më poshtë mund ta shikoni infografikën ku shihet se Sheeran ka lënë pas reperët Drake, The Weeknd dhe Kendrick Lamar, derisa nga këngëtaret më e dëgjuara ka qenë Rihanna.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM