Ed Sheeran dhe Stormzy intervistojnë njëri tjetrin (video)

5:55 am 22.02.17

Gjatë 11 minutave intervistë, Ed Sheeran dhe Stormzy flasin për tema të ndryshme, përfshirë dashurinë, gjumin e parë derisa kanë bërë seks, dhe shumë gjëra tjera të pazakonta.

Biseda është realizuar për Noisey dhe mund ta shikoni më poshtë.

Stormzy do të nxjerr albumin debutues Gang Signs & Prayer këtë të premte (24 shkurt). Ndërkohë, Ed Sheeran nxorri në muajin mars albumin e tij të tretë, ÷.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM