E lë duhanin, ja sa para kursen kosovari (foto)

2:59 pm 07.12.17

 

Duke postuar në rrjetet sociale, Shaban Guri ka treguar shembull me vullnetin e tij për të lënë pirjen e duhanit dhe përfitimet që i solli ky vendim.

“Kush thotë se duhani dëmton shëndetin gabon, duhani dëmton edhe buxhetin. Këto kursime janë nga dalimi i duhanit”, ka thënë Guri duke publikuar monedhat 2 euroshe që ka kursyer, transmeton Gazeta Express.

Mes tjerash ai ka zbuluar se planifikon të bëjë një vizitë në Mekë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM