E kuqja, ngjyra supertrendi e pranverës

9:06 am 30.03.18

 

Ardhja e pranverës shoqërohet me parashikimet për ngjyrat që do të dominojnë veshjet gjatë kësaj stine.

E kuqja është një prej ngjyrave supertrendi për këtë stinë, dhe pikërisht pritet që ajo të dominoj.

Me majft tonalitete dhe energji, është simbol i pasionit dhe vitalitetit. Mund të kombinohet vetëm apo dhe me ngjyra të tjera, veçanërisht ngjyra rozë, transmeton Top Channel.

Shoqëria Pantone thotë se një nga tonalitetet e të kuqes është Cherry Tomato, një e kuqe intensive dhe plot energji. Siç e thotë dhe emri i saj është mes tonit të ndritshëm të domates dhe asaj të qershisë, dhe nëse e vesh nuk mund të mbetesh pa u vënë re. I qëndron mjaft mirë si bruneve dhe bjondeve.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM