Dy vëllezërit me aftësitë mahnitëse për të “luajtur” me pizza  (video)

6:19 am 04.03.17

Dy vëllezër shumë të talentuar, Michael (12 vjeç) dhe Nicolas (10 vjeç) janë bërë ‘viral’ nëpër rrjetet sociale për shkak të aftësisë së tyre për të “luajtur” me brumin e përgatitur për pizza.

Që kur kanë qenë të vogël, babai i tyre i ka shoqëruar në picerinë e tij në New Jersey të cilën e drejton për rreth dy dekada.

Më shumë se 14 milionë njerëz e kanë shikuar këtë video ku dy vëllezërit tregojnë aftësitë e tyre në këtë fushë.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM