Dua Lipa mbërrin në Prishtinë

3:27 pm 08.08.18

Dua Lipa

Pas Action Bronson i cili arriti i pari nga line up-i i mrekullueshëm i festivalit Sunny Hill Festival,
para pak minutash në Prishtinë mbërriti edhe protagonistja dhe mbase arssyeja pse ky festival si rezidencë e ka Prishtinën.

Dua Lipa me bendin e saj është në Prishtinë dhe pritet që rreth orës 19:00 të mban edhe një konferencë të shkurtë për media.Pasnesër pra me datën 10 nis edhe një prej festivaleve më të mira në rajon.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM