Dua Lipa – ‘IDGAF’

6:20 pm 12.01.18

 

Dua Lipa ka lëshuar videon për singlin e saj të ri ‘IDGAF’.

Videoja është realizuar nga Henry Scholfield, në bashkëpunim me Stromae, dhe tregon se si këngëtarja përballet me alter-egon e saj.

“Na janë dashur 22 orë për ta realizuar… dhe me njerëzit dhe ekipin më të mirë, mrekullia ndodh. Kjo video është për anën e fortë dhe të dobët që luftojnë njëra tjetrën vetëm për të kuptuar se është dashuria për veten që do të ndihmoj të kalosh çfardo negativiteti që del përpara. Shpresoj të ju pëlqej aq shumë sa e ne e pëlqyem duke e realizuar.” ka thënë Dua për videospotin.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM