DJ Shadow – ‘Corridors’ (feat. Steven Price)

7:37 pm 21.07.17

 

DJ Shadow ka shpërndarë videospotin për këngën ‘Corridors’.

Kënga është një bashkëpunim me kompozitorin Steven Price, fitues i çmimit Oscar.

Videoja është punuar nga Dan Emmerson dhe në të paraqiten notues në një pishinë të errët, laserë dhe lojëra të dirigjuara nga larg.

Kënga ‘Corridors’ është pjesë e EP-së së re nga DJ Shadow, The Mountain Has Fallen, ku gjithashtu janë edhe bashkëpunimet ne Nas (‘Systematic’) dhe me Danny Brown (‘Horror Show’).

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM