DJ Khaled – ‘Wild Thoughts’ (ft. Rihanna, Bryson Tiller) 

1:22 pm 16.06.17

DJ Khaled ka shpërndarë videospotin për këngën ‘Wild Thoughts’ ku janë të përfshirë edhe Rihanna dhe Bryson Tiller.

Kënga është shkruar bashkë me PARTYNEXTDOOR dhe është pjesë e albumit Grateful i cili lëshohet më 23 qershor.

Ky album përbëhet nga këngë ku marrin pjesë yje të muzikës amerikane, përfshirë Drake, Jay Z, Beyonce dhe shumë të tjerë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM