Dizzee Rascal – ‘Space’  (video)

7:39 pm 16.06.17

Dizzee Rascal është rikthyer duke paralajmëruar albumin e ri, datat për turneun e tij, si dhe duke lëshuar singël të ri.

Albumi i fundit nga reperi anglez ishte ai i vitit 2013, The Fifth.

Tani, Rascal ka treguar se albumi i ri quhet Raskit, derisa ka lëshuar singlin ‘Space’.

Përveç këtyre, ai ka bërë me dije edhe datat e turneut të tij i cili fillon më 2 tetor në Liverpool.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM