Dizzee Rascal – ‘Ghost’

7:21 pm 07.03.18

 

Dizzee Rascal ka realizuar videospotin për këngën ‘Ghost’.

Kënga është pjesë e albumit Raskit, i cili doli gjatë vitit të kaluar.

Në videon, që u punuar nga Laura Weaver, reperi britnaik shkon në Paris ku këndon derisa shfaqen tri femra të cilat ecin nëpër pjesë të ndryshme të qytetit francez dhe në një hotel luksoz.

Albumin e fundit të Dizzee Racal, Raskit, revista britanike NME e kishte vlerësuar mjaft lartë duke thënë se “ai [Dizzee] nuk ka tingëlluar kaq vital ndër vite.”

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM