Ditë pushimi më 28 nëntor

5:48 pm 23.11.17

 

Duke u bazuar në Ligjin për festat zyrtare, Kryeministri Ramush Haradinaj ka vendosur që dita e 28 nëntorit të jetë ditë pushimi.

“Haradinaj e shpallë ditë pushimi 28 Nëntorin që njihet tradicionalisht si “Dita e Flamurit”, për t’i respektuar vlerat historike dhe kulturore si dhe traditat e mira familjare e shoqërore”, thuhet në komunikatën për media, transmeton Koha.net.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM