Disa aplikacione të iPhone-it po jau inçizojnë ekranin e smartfonit pa lejen tuaj

7:52 pm 07.02.19

iPhone AppsShumë aplikacione të njohura të iPhone-it duke filluar nga kompanitë ajrore, dyqanet e veshjeve dhe vendet e udhëtimit po e shikojnë aktivitetin tuaj në ekran pa e ditur ju. Një hetim ka zbuluar se këto të dhëna u jepen zhvilluesve të aplikacioneve për të ndihmuar në përmirësimin e shërbimeve të tyre. Kompanitë kryesore duke përfshirë Expedia, Hollister dhe Air Canada, po monitorojnë atë që ju bëni në aplikacionet e tyre, duke përfshirë çdo klikim dhe trokitje ne ekran .

Një ekspert ka frikë se të dhënat nga këto informacione të ndjeshme nuk po mbrohen mjaftueshëm.
Kjo do të thotë se informacionet e kredit kartelave ose informacionet e pasaportes dhe detajet e vizave tuaja potencialisht mund të shihen nga palët e treta./UrbanFm/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM