Dillerët e drogës në Birmingham janë duke shitur kokainë në kapakë të ripërdorueshëm për shkak të shqetësimeve për mjedisin

11:42 am 09.01.19

Dillerët e drogës janë ‘Eco-Friendly’  në Birmingham ata janë  duke përdorur paketim të ripërdorueshëm për drogat e tyre të klasës A për shkak të shqetësimeve mbi mjedisin.
Dillerët e drogës thanë se  paketimet për e narkotikët e tyre janë enë ekologjike. Ata po përdorin kapakë plastike që klientët që mund të kthehen dhe ti rimbushin.

Një përdorues i drogës në qytet tha për gazetën Metro se si ai fillimisht mendonte se tregtari i tij po bënte shaka kur i jepej një kapak i tillë.

Në mënyrë tipike, përdoruesit e drogës do të pranonin narkotikët e tyre në ndonjë gjë nga qeset e ziploc-ut.

I zhgënjyer, ai pranoi: “Më është dhënë një gram kokainë në këtë gjë të zezë plastike dhe dilleri im tha se nuk shërbenin narkotikë më në qese plastike ziploc. “Ai tha se mund ta ktheja nëse doja dhe ai do ta rimbushte atë sepse kjo është më mirë për mjedisin.”Mendova se po bënte shaka, por ai ishte serioz.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM