Dështon rezoluta e propozuar nga LDK dhe VV për vizat, s’ka vota!

10:43 am 06.12.18

Propozim rezoluta që ka të bëjë me liberalizimin e vizave, e propozuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, edhe sot nuk ka marrë votat e kërkuara.
Image result for kuvendi kosoves
Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, para votimit tha se dje janë ftuar në takim kryetarët e grupeve parlamentare por nuk janë harmonizuar për rezolutën. Megjithatë, ai kërkoi që kjo rezolutë të hedhet në votim.Ishin 40 deputetë që votuan për, një kundër dhe një abstenim.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM