Denohet me 20 vjet vrasësi i mbesës së Morgan Freeman

7:53 am 12.02.19

Image result for morgan freeman niece

Lamar Davenport është dënuar me 20 vjet burg  për vrasjen e E’Dena Hines. Avokati i Qarkut Manhattan Cyrus R. Vance njoftoi të enjten se 33 vjeçari Davenport është dënuar me 20 vjet burg për vrasjen e të dashurës së tij, Hines, pranë ndërtesës së banesës së Washington Heights në vitin 2015, nën ndikimin e alkoolit dhe drogës.

Hines, mbesa e aktorit Morgan Freeman, ishte 33 vjeç. “Bota kurrë nuk do ta njohë bukurinë dhe talentin e saj, dhe sa shumë ka mundur të ofrojë”, tha Freeman në një deklaratë për E!. “Miqtë dhe familja e saj ishin me fat që e njohëm. Ylli i saj do të vazhdojë të shkëlqejë në zemrat tona. ”

Related image

Davenport u arrestua disa ditë pas vdekjes së Hines. Më 7 maj 2018, Davenport u dënua për vrasje me vdekje në shkallën e parë pas një gjykimi në Gjykatën Supreme të Shtetit të Nju Jorkut.

“Ambicioze, E’Dena Hines u dasht nga familja dhe miqtë para se jeta e saj u soll në një fund të tmerrshëm dhe tragjik nga i dashuri i saj, Lamar Davenport,” tha Prokurori  Vance. “Unë do të doja të falënderoja prokurorët në zyrën time për sigurimin e një dënimi me burgim meritor në krahasim me krimin e tij jashtëzakonisht të dhunshëm, dhe ofroj ngushllimet e mia për të dashurit e znj. Hines, ndërsa vazhdojnë të mbajnë zi”. Davenport u dënua gjithashtu me pesë vjet mbikëqyrje pas lirimit./UrbanFm/

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM