Demi Lovato dhe Jimmy Fallon flasin përmes teksteve të Adele dhe të tjerëve

12:09 pm 21.09.17

 

Demi Lovato ishte pjesë e emisionit të së martës në Tonight Show me Jimmy Fallon.

Në rubrikën ‘Lip Sync Conversation’, ata zhvilluan një bisedë duke përdorur tekstet e këngëve nga këngëtarët si Adele, Taylor Swift dhe Harry Styles.

Sigurisht, gjithçka nis me fjalën ‘Hello’ që është edhe titulli i këngës së mirënjohur nga Adele.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM