Demarkacioni për Listën Serbe ‘nuk paraqet kurrfarë interesi‘

7:53 pm 09.03.18

 

Për Listën Serbe, tema e demarkacionit nuk ekziston dhe nuk paraqet kurrfarë interesi, thuhet në reagimin e subjektit më të madh politik të serbëve të Kosovës.

Sipas këtij reagimi, i cili u është drejtuar mediave, çështja e demarkacionit duhet të zgjidhet nga partitë shqiptare të Kosovës, transmeton RTK.

Po ashtu, Lista Serbe i drejtohet edhe koalicionit qeverisës, pjesë e të cilit është edhe vet, duke kërkuar që të tregohet në mënyrë korrekte.

“Lista Serbe nuk dëshiron që të instrumentalizohet në asnjë mënyrë dhe nuk e ka ndërmend që të tërhiqet nga parimet dhe qëllimet e saj, mbi të cilat edhe është formuar në mënyrë që të garantojë mbrojtjen e të drejtave të popullatës serbe në Kosovë”, thuhet në reagimin e Listës Serbe.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM