Dëgjoni track-un e ri të Aphex Twin ‘Mangle 11’

9:50 pm 12.12.18

Aphex Twin ka shtuar tre këngë të reja në albumin e tij të vitit 2001 Drukqs.

‘Mangle 11’, e cila ka ngjashmëri me AFX ‘Mangle 11 [Circuit Bent V.I.P. Mix] ‘nga Rephlexions! An Album Of Braindance! i 2003-tës. 

Këngët e reja vijnë pas EP-së së fundit ‘Collapse’, si dhe publikimit të një të kasetave the pllakave të track-ave klasike të producentit.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM