Dëgjo si Arcade Fire e bëjnë ‘Green Light’ nga Lorde    

12:57 pm 13.07.17

 

Arcade Fire kanë kënduar këngën e Lorde, ‘Green Light’, gjatë pjesëmarrjes së tyre në Live Lounge në BBC Radio 1.

Gjatë performancës së tyre, ku kënduan edhe singlin ‘Everything Now’, bendi kanadez u përcoll edhe nga një kor i të rinjve.

Më poshtë keni disa sekonda video të postuara në faqen e BBC Radio 1 në Twitter, derisa gjithashtu keni edhe komplet këngët që nuk vonoi shumë dhe u shpërndanë nga fansat në YouTube.

 

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM