Dëgjo këngën më të re nga Coldplay

1:33 pm 16.06.17

Coldplay kanë lëshuar këngën më të re, ‘All I Can Think About Is You’.

Kënga është e para në albumin Kaleidoscope i cili u paralajmërua gjatë muajit mars.

Në këtë mini-album janë të përfshira edhe këngën ‘Hypnotised’ dhe ‘Something Like This’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM