Dëgjo këngën e re nga Marilyn Manson, ‘We Know Where You Fucking Live’

7:49 pm 12.09.17

 

Marilyn Manson ka lëshuar singlin më të ri.

Kënga ‘We Know Where You Fucking Live’ u dha premierë në emisionin e Zane Lowe, dhe më pas u ofrua edhe përmes platformave online.

Gjatë paraqitjes së tij në emission, këngëtari tregoi se albumi i ri, Heaven Upside Down, do të dal më 6 tetor.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM